Compatibele versies
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets, in oil, drained
- 1 lemon, finely grated zest only
- 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 1225 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Monkfish and prawn soup
1h
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Prawn Curry
30min
Prawn Saganaki
35 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Prawn and Chorizo Paella
45 min