
Apparaten en Accessoires
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved200 g
-
garlic clove1
-
anchovy fillets, in oil drained2
-
lemon finely grated zest only1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
preserved red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
sea bass fillets (approx. 90 g each)4
Voeding per 1 portion
Calorieën
471 kcal /
1960 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
29 g
Koolhydraten
20 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
1225 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Autumn Dinners
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland