Compatibele versies
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets, in oil, drained
- 1 lemon, finely grated zest only
- 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 1225 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Ratatouille
40min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.