Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Paste
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g almonds
- 20 g breadcrumbs
- 60 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest only
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Stew
- 300 g savoy cabbage, cored, cut in pieces
- 300 g red onions, halved
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, oil reserved
- 1000 g water
- 120 g pearl barley
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ bunch fresh thyme, leaves only
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1sa
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Iranian Vegetable Stew
1sa 30 dk
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 dk