![Pearl Barley and White Bean Stew Pearl Barley and White Bean Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5843C82E-B1C1-4E61-AB0D-C7389C895391/Derivates/DF16C1F1-B140-4F7D-8503-03E1EB285EB7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Paste
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g almonds
- 20 g breadcrumbs
- 60 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest only
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Stew
- 300 g savoy cabbage, cored, cut in pieces
- 300 g red onions, halved
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, oil reserved
- 1000 g water
- 120 g pearl barley
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ bunch fresh thyme, leaves only
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 dk
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Garlic and White Bean Stew
50 dk
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min