![Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6DADE2E4-0DA9-460B-8B0A-C23F23D618B8/Derivates/72B39019-676E-4912-B674-8619C5024664.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Swiss chard, stalks removed
- 60 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 tsp caraway seeds
- 20 g tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 40 g tamarind paste
- 350 g water
- 240 g tinned chickpeas (1 x 400 g tin, drained)
- 220 g tinned butter beans (1 x 400 g tin, drained)
- ½ Tbsp caster sugar
- 1 ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp dried chilli flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min