Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 200 g red lentils, rinsed
- 1300 g water, cold
-
2
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 150 g fresh baby spinach
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 595 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Red Lentil Soup
40 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min