Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g onions, quartered
- 100 g celery, cut in pieces (5 cm)
- 20 g olive oil
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 250 g dried green split peas, rinsed
- 1200 g water
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1342 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan Bean Soup
50 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min