Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g onions, quartered
- 100 g celery, cut in pieces (5 cm)
- 20 g olive oil
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 250 g dried green split peas, rinsed
- 1200 g water
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1342 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Red Lentil Soup
40min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Tuscan Bean Soup
50min
Chickpea soup with spinach
40min
Minestrone
45 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Mulligatawny Soup
35min