
Apparaten en Accessoires
Danish Split Pea Soup
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
onions quartered280 g
-
celery cut in pieces (5 cm)100 g
-
olive oil20 g
-
carrots diced (5 mm)200 g
-
dried green split peas rinsed250 g
-
water1200 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra for seasoning¼ - ½ tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
319 kcal /
1342 kJ
Eiwitten
15.5 g
Vetten
7.5 g
Koolhydraten
43 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

HYGGE
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland