Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, peeled (approx. 4 carrots)
- 25 g shallot, halved
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
-
40
g sunflower oil
of extra virgin olive oil - 25 g vinegar (e.g. cider, red wine)
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 243.4 mg
Alternatieve recepten
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 dk
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 min
Spanish Tortilla
1h
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Raw Asian Salad
10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min