Apparaten en Accessoires
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Voorbereiding 20min
Totaal 20min
8 portions
Ingrediënten
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2.7 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
667.9 kJ /
159.6 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
41.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Festive Camembert Wreath
1u. 50min
Sambal Belacan
5min
Folded Herb Bread
Geen beoordelingen
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1u. 20min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Cutter Beet Carpaccio
Geen beoordelingen
Beetroot Carpaccio
20min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1u.
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3u. 10min