Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.4 36 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

Hollandaise Sauce
  • water
    15 g
  • lemon juice
    30 g
  • unsalted butter diced
    225 g
  • egg yolks from large eggs
    4
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
  • coriander leaves
    30 g
    30 g fresh parsley leaves
  • lemon thin peelings of zest only
    1
  • jasmine rice
    285 g
  • water
    1000 g
  • onion powder
    1 tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • green asparagus
    340 g
    340 g broccoli florets
  • fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)
    450 g
  • lemon juice
    1 Tbsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 903 kcal / 3778 kJ
Eiwitten 33 g
Vetten 58 g
Koolhydraten 62 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 32 g
Natrium 672 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...