
Apparaten en Accessoires
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Hollandaise Sauce
-
water15 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter diced225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
-
coriander leaves30 g
-
lemon thin peelings of zest only1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
green asparagus340 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)450 g
-
lemon juice1 Tbsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
903 kcal /
3778 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
58 g
Koolhydraten
62 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
32 g
Natrium
672 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland