![Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7d5860a6-2c49-4e13-a482-751fc1bba716/Derivates/6459deb1-64a9-4d77-89cc-4b88f1a6e38e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hollandaise Sauce
- 15 g water
- 30 g lemon juice
- 225 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
Salmon, Asparagus and Rice
-
30
g coriander leaves
of 30 g fresh parsley leaves - 1 lemon, thin peelings of zest only
- 285 g jasmine rice
- 1000 g water
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
-
340
g green asparagus
of 340 g broccoli florets - 450 g fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)
- 1 Tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3778 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 672 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1hod. 15min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Mince and Tatties
1hod. 10min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min