
Apparaten en Accessoires
Roast Chicken with Vegetables
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
onion quartered50 g
-
ground smoked paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
olive oil plus 2 Tbsp for drizzling50 g
-
apple cider vinegar25 g
-
white wine100 g
-
uncooked, whole chicken1500 - 2000 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
shallots sliced (1 cm)250 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
water500 g
-
dried herbes de Provence2 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
881.1 kcal /
3686.7 kJ
Eiwitten
57.6 g
Vetten
57.2 g
Koolhydraten
29.6 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
14.4 g
Natrium
1044.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Autumn Comforts
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland