Apparaten en Accessoires
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 45min
6 portions
Ingrediënten
-
lemon juice20 g
-
dried herbes de Provence3 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
uncooked, whole chicken (approx. 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
carrots sliced (2 cm)200 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (2 cm)350 g
-
potatoes skin on, sliced (1 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
courgettes skin on, sliced (2 cm)300 g
-
red onions sliced300 g
-
red peppers cut in 1 cm strips300 g
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Voeding per 1 portion
Calorieën
769.3 kcal /
3218.5 kJ
Eiwitten
47.4 g
Vetten
42.7 g
Koolhydraten
48.5 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
10.9 g
Natrium
1203.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

There's Always Room At Our Table
27 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland