Compatibele versies
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Mayonnaise
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 Tbsp sweet paprika
- 1 Tbsp dried thyme
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g sunflower oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 5 - 6 sprigs fresh parsley, to taste, thick stems removed, cut in pieces
- 10 g lemon juice
- 1 medium egg
Turkey Breast and Salad
- 1000 g turkey breasts, skinless
- 2 medium eggs
- 800 g water
- 600 g frozen mixed vegetables
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2366.2 kJ / 565.5 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 42.7 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 510.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Pasta alla Nerano
40min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 Std.
Spanish Brunch
1 Std. 15 Min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Breakfast Bread Pudding
50 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min