Compatibele versies
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Mayonnaise
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 Tbsp sweet paprika
- 1 Tbsp dried thyme
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g sunflower oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 5 - 6 sprigs fresh parsley, to taste, thick stems removed, cut in pieces
- 10 g lemon juice
- 1 medium egg
Turkey Breast and Salad
- 1000 g turkey breasts, skinless
- 2 medium eggs
- 800 g water
- 600 g frozen mixed vegetables
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2366.2 kJ / 565.5 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 42.7 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 510.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1sa
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2sa 40 dk
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1sa 10 dk
Butter Board with Spinach Pesto
15min
Garlic Turkey Stew
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min