Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
- 70 g buckwheat
- 200 g water, plus extra for soaking
- 10 g salt
- 3 green asparagus
- 30 g Parmesan cheese
- 10 ice cubes
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
- 60 g pine nuts
- 50 g sunflower oil
Pickled Asparagus
- 50 g caster sugar
- 150 g vinegar
- 100 g water
- 3 green asparagus
Asparagus Jus
- 200 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 65 g liquid vegetable stock
- 65 g double cream
Finalisation
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g mascarpone
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 green asparagus, cut in small pieces (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3113 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Arbroath Smokie Soup
40 dk
Swiss Rösti (TM6)
9 Std.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1sa
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 Min
Tuna Tapenade
5 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 dk
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 Min