Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
- 70 g buckwheat
- 200 g water, plus extra for soaking
- 10 g salt
- 3 green asparagus
- 30 g Parmesan cheese
- 10 ice cubes
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
- 60 g pine nuts
- 50 g sunflower oil
Pickled Asparagus
- 50 g caster sugar
- 150 g vinegar
- 100 g water
- 3 green asparagus
Asparagus Jus
- 200 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 65 g liquid vegetable stock
- 65 g double cream
Finalisation
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g mascarpone
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 green asparagus, cut in small pieces (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3113 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Brak ocen
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 Std. 30 Min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)
40 Min
Fish and Avocado Loaf
2h
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM6)
20 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1j
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45 min