Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
- 70 g buckwheat
- 200 g water, plus extra for soaking
- 10 g salt
- 3 green asparagus
- 30 g Parmesan cheese
- 10 ice cubes
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
- 60 g pine nuts
- 50 g sunflower oil
Pickled Asparagus
- 50 g caster sugar
- 150 g vinegar
- 100 g water
- 3 green asparagus
Asparagus Jus
- 200 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 65 g liquid vegetable stock
- 65 g double cream
Finalisation
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g mascarpone
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 green asparagus, cut in small pieces (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3113 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1ωρ. 10 λεπτ.
Mushroom Carpaccio (TM6)
25 Min
Amaranth Crispbread
1ωρ. 15 λεπτ.
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.
Beetroot salad
10min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 Min
Avocado and Basil Dressing
10min
Sweet beet
10min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 Min
Multivitamin Vegetable Shots
10min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min