Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 120 g onions, quartered
- 250 g leeks, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 1 tsp dried marjoram
- 600 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g green asparagus, woody ends removed
- 10 fresh chives, snipped, for garnishing
- cream, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 743.6 kJ / 177.7 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 495.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Leek and Potato Soup
1 Std.
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min