
Apparaten en Accessoires
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
olive oil30 g
-
onions quartered120 g
-
leeks cut in pieces250 g
-
potatoes cut in pieces200 g
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
water600 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
green asparagus woody ends removed400 g
-
fresh chives snipped, for garnishing10
-
cream for garnishing
Voeding per 1 portion
Calorieën
177.7 kcal /
743.6 kJ
Eiwitten
4.7 g
Vetten
7.9 g
Koolhydraten
24.9 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
1.1 g
Natrium
495.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

SPRINGTIME SOUPS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland