Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 120 g onions, quartered
- 250 g leeks, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 1 tsp dried marjoram
- 600 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g green asparagus, woody ends removed
- 10 fresh chives, snipped, for garnishing
- cream, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 743.6 kJ / 177.7 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 495.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot, Apple and Ginger Soup
35p
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30p
Spinach and Parmesan Soup
45p
Cauliflower Cheese Soup
30p
Leek and Potato Soup (TM5)
40p
Onion Soup
1 Std.
Broccoli and stilton soup
30p
Sweet Potato and Courgette Soup
25p
Spinach, Orange and Carrot Soup
25p
Creamy Courgette Soup
25p
Courgette Soup with Basil and Cashew
20p
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45p