
Apparaten en Accessoires
Vegetable Biryani
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
Rice
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
ghee50 g
-
basmati rice rinsed300 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
curry powder1 Tbsp
Vegetables
-
water1000 g
-
waxy potatoes peeled, diced (2 cm)150 g
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
frozen green peas150 g
-
cashew nuts75 g
-
sultanas50 g
Sauce
-
plain yoghurt100 g
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice1 Tbsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
463 kcal /
1937 kJ
Eiwitten
11.4 g
Vetten
24.7 g
Koolhydraten
48.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland