Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g ghee
- 300 g basmati rice, rinsed
- 1 tsp cumin seeds
- 2 tsp ground turmeric
- ½ tsp black mustard seeds
- 1 Tbsp curry powder
Vegetables
- 1000 g water
- 150 g waxy potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 100 g carrots, sliced (1 cm)
- 150 g frozen green peas
- 75 g cashew nuts
- 50 g sultanas
Sauce
- 100 g plain yoghurt
- 1 tsp garam masala
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 24.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Paneer Makhani
1h
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Sambhar
1h 5min
Chick Pea Curry
35min
Chapatis
1h 30min
Stuffed Parathas
1h 20 min
Aloo Beetroot Tikki
1h
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Chana Masala
45min
Coconut Dhal
20min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min