Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water, for steaming
- 280 g basmati rice
- 1 tsp fine sea salt
- 280 g fine green beans, topped and tailed
- 1 tsp oil, for greasing
- 4 fresh salmon fillets, about 1.5 cm thick (500 g)
- 8 tsp tikka paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 21.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Prawn Bhuna
30 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5hod. 15min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Prawn Curry
30 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min