Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 15 g fresh coriander
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, plus extra sliced for garnishing
- 150 g plum tomatoes, cut in pieces
- 30 g red wine vinegar
- 40 g dark brown sugar
- 4 fresh salmon fillets, (approx. 110 g each)
- 200 g tenderstem broccoli
- 1200 g water
- 300 g basmati rice
- 2 spring onions, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2223 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 72.6 g
- Vetten
- 13.1 g
Alternatieve recepten
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min