Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 15 g fresh coriander
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, plus extra sliced for garnishing
- 150 g plum tomatoes, cut in pieces
- 30 g red wine vinegar
- 40 g dark brown sugar
- 4 fresh salmon fillets, (approx. 110 g each)
- 200 g tenderstem broccoli
- 1200 g water
- 300 g basmati rice
- 2 spring onions, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2223 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 72.6 g
- Vetten
- 13.1 g
Alternatieve recepten
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 dk
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 dk
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min