Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Salmon
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g soy sauce
- ½ orange, finely grated zest and juice
- 2 garlic cloves
-
1
fresh salmon fillet, skinless, boneless (approx. 600 g)
of frozen salmon fillet, defrosted (approx. 600 g) - 5 sprigs fresh thyme
- ½ orange, skin on, cut in thin half-moon slices
Broccoli Couscous
- 550 g broccoli florets
- 10 g unsalted butter
- 20 g olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp paprika
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Cod with Pistachio and Couscous
30 λεπτ.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1ωρ. 30 λεπτ.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min