Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Salmon
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g soy sauce
- ½ orange, finely grated zest and juice
- 2 garlic cloves
-
1
fresh salmon fillet, skinless, boneless (approx. 600 g)
of frozen salmon fillet, defrosted (approx. 600 g) - 5 sprigs fresh thyme
- ½ orange, skin on, cut in thin half-moon slices
Broccoli Couscous
- 550 g broccoli florets
- 10 g unsalted butter
- 20 g olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp paprika
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Veracruz Fish
30min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Sicilian Salad
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 Std. 30 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1j
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 menit