Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rice
- 50 g onions, halved
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g olive oil
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 80 g green peppers, cut in pieces
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 500 g raw prawns, peeled, medium
- 400 g fish fillets, e.g. Hake, sea bass, etc. cut in pieces (5 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 Tbsp fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 22.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Seafood Risotto
40 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Chicken and Barley Stew
50 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Coconut Prawn Soup
45 min