Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g water
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 4 plaice fillets (approx. 125 g each), fresh or defrosted from frozen
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Ratatouille
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min