
Apparaten en Accessoires
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 10min
2 portions
Ingrediënten
-
shallots halved40 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
Seville orange marmalade60 g
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
olive oil20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
port50 g
-
water550 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)2
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)350 g
-
sweet paprika½ tsp
-
butter30 g
-
milk120 g
-
fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary120 - 150 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
750 kcal /
3136 kJ
Eiwitten
43 g
Vetten
33 g
Koolhydraten
60 g
Vezels
4.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland