Compatibele versies
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3136 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Seafood Risotto
40min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min