Compatibele versies
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3136 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min