Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh parsley leaves, to taste
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 220 g onions, quartered
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded (see tip)
- 150 g dry white wine
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1909.3 kJ / 456.4 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 759.7 mg
Alternatieve recepten
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2u. 40min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Mayonnaise
5 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Peppercorn Sauce
30min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min