Mussels in Cream and White Wine Sauce

Mussels in Cream and White Wine Sauce

4.4 38 beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh parsley leaves to taste
    10 - 15 sprigs
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • onions quartered
    220 g
  • extra virgin olive oil
    45 g
  • fresh mussels scrubbed and debearded (see tip)
    1000 g
  • dry white wine
    150 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • double cream
    100 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 456.4 kcal / 1909.3 kJ
Eiwitten 31.1 g
Vetten 26 g
Koolhydraten 16.6 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 8.5 g
Natrium 759.7 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...