Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 g dry white wine
- 1 pinch saffron threads
- 2 tinned anchovy fillets
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 24 large raw prawns, peeled
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch sugar
Serving
- 2 cucumbers, deseeded and cubed
- 4 Tbsp fresh chives, finely sliced
- 1 lemon, cut into 6 wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tom Yum with Prawns
25 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Seafood Risotto
40 dk
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 dk
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Seafood Korma
40 dk
Seafood Korma
40 dk
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 dk
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.