Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 g dry white wine
- 1 pinch saffron threads
- 2 tinned anchovy fillets
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 24 large raw prawns, peeled
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch sugar
Serving
- 2 cucumbers, deseeded and cubed
- 4 Tbsp fresh chives, finely sliced
- 1 lemon, cut into 6 wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min