
Apparaten en Accessoires
Monkfish and prawn soup
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
monkfish preferably with bone (see tips)450 - 500 g
-
whole unpeeled prawns (see tips)500 g
-
water800 g
-
carrots cut in pieces70 g
-
leek (white part only), cut in pieces60 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
brandy50 g
-
crushed tomatoes, canned200 g
-
white short-grain rice1 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
fish stock cube (for 0.5 l) (see tip)1
-
red chilli sauce8 drops
Voeding per 1 portion
Calorieën
189 kcal /
791 kJ
Eiwitten
18 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
5 g
Vezels
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland