![Monkfish and prawn soup Monkfish and prawn soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97C726C5-9AD8-4075-A3BF-BEC530C74CC7/Derivates/A26503DA-C68D-4DFC-BDB7-090779D63AF4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g monkfish, preferably with bone (see tips)
- 500 g whole unpeeled prawns (see tips)
- 800 g water
- 70 g carrots, cut in pieces
- 60 g leek (white part only), cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g brandy
- 200 g crushed tomatoes, canned
- 1 tbsp white short-grain rice
- 1 pinch saffron threads
-
1
fish stock cube (for 0.5 l) (see tip)
of 1 tsp salt - 8 drops red chilli sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Borscht
50 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Cod with citrus butter
50 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Crab Tart
2h 30min
Fish Stew
45 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Seafood Risotto
40 min