Apparaten en Accessoires
Egg Liqueur Crème Brûlée
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
milk80 g
-
vanilla pod halved lengthways1
-
egg yolks from medium eggs3
-
cream200 g
-
egg liqueur (e.g. Avocaat)100 g
-
sugar plus extra for sprinkling50 g
-
water hot
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
1066 kJ /
255 kcal
Vetten
16 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Easter Menu
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6u. 45min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Seville Orange Sorbet
3u. 25min
Crab Cakes
1u. 35min
Panna Cotta
6u. 15min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11u. 10min
Limoncello Tarts
3u. 15min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6u. 15min
Crêpes Suzette
35min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6u. 30min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11u. 30min