Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 450 g water
-
360
g 00 flour, plus extra for dusting
of strong white bread flour, plus extra for dusting - 8 g fine sea salt
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder -
200
g pizza sauce, e.g. Mutti Classic
of passata - 250 g fresh mozzarella sliced, well drained
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 16 fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4585.9 kJ / 1096.1 kcal
- Eiwitten
- 49.7 g
- Koolhydraten
- 150.9 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 2696.3 mg
Alternatieve recepten
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50 min
Pierogi with Meat
1h
Baklava
3 godz. 45 min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12óra 45p
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Calzone Napoletano
1h 40min
Chicken Nuggets and Chips
1h 15 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 godz. 5 min