![Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5) Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0bc86208002760c8b257277080300fc7/Derivates/e44b079e08bf2601c59ad57894d1bbf907ce6b32.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, peeled
- 40 g gram flour
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, seeds removed, cut in pieces, plus extra thinly sliced for serving
- 1 - 2 avocados, ripe (approx. 275 g), cut in pieces
- ½ Tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g tomato, halved, deseeded, diced (5 mm)
- ½ bunch fresh coriander, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 957.9 kJ / 228.9 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 660.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey and herb pork loin
4 Std. 10 Min
Enchilada Lettuce Wraps
35min
Pumpkin Pie
5h
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50 Min
Coconut cake
1 Std. 20 Min
Snow Cocktail
15 Min
Beef burgers with cheese filling
40 Min
Classic Egg and Cress Sandwiches
35min
Pulled Pork Buns
6 Std. 20 Min
Potato goulash
1 Std.
Sandwiches with Spinach Pesto
1 Std. 55 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min