Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- unsalted butter, for greasing
- 375 g unsalted butter, diced
- 375 g caster sugar
- 6 large eggs
- 375 g self-raising flour
- 50 g whole milk
- 1 tsp baking powder
- 1 ½ tsp natural vanilla extract
Swiss Meringue Buttercream
- 6 egg whites, from large eggs
- 350 g caster sugar
- 500 g unsalted butter, soft, diced (see tip)
- 1 tsp natural vanilla extract
- yellow food colouring gel (see tip)
Decoration
- 350 g jelly sweets, mixed, or sweets of choice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2618.6 kJ / 625.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 287.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Icing sugar
5 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Surimi Stick Salad (TM6)
15min
Irish Shortbread
1 godz.
Vanilla Syrup
40min
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Welsh 'Rabbits'
20min
Chocolate Easter Nests
50min
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Calzone Napoletano
1 Std. 40 Min
Mini Iced Fingers
2h 10min
Raspberry Ripple Ice Cream
15h