Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- unsalted butter, for greasing
- 375 g unsalted butter, diced
- 375 g caster sugar
- 6 large eggs
- 375 g self-raising flour
- 50 g whole milk
- 1 tsp baking powder
- 1 ½ tsp natural vanilla extract
Swiss Meringue Buttercream
- 6 egg whites, from large eggs
- 350 g caster sugar
- 500 g unsalted butter, soft, diced (see tip)
- 1 tsp natural vanilla extract
- yellow food colouring gel (see tip)
Decoration
- 350 g jelly sweets, mixed, or sweets of choice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2618.6 kJ / 625.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 287.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pina colada mocktail
5 Min
Cheesecake Brownies
1h 55min
Orange Dyed Eggs
55 min
Football Cake
3h 30min
Chocolate and Raspberry Tarts
2h 50min
Quick Bread
50min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10min
PB 'n' J Muffins
45min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1h
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min