Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 375 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 375 g caster sugar
- 6 large eggs
- 375 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp natural vanilla extract
- 60 g milk
- 150 g coloured sugar sprinkles, large (bake stable)
Icing
- 400 g unsalted butter, soft
- 800 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 45 g milk
- orange food colouring gel
- 5 tsp water
- 200 g icing sugar, for royal icing
Decoration
- 10 g coloured sugar sprinkles
- 140 g fondant icing, white
- blue food colouring gel
- water, for brushing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2520.9 kJ / 602.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 82.5 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 297.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Icing Sugar
5 min
French Toast with Vanilla Sabayon
20 min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4h
Pasta alla Nerano
40min
Swiss Rösti (TM5)
Geen beoordelingen
Eastern European Brunch
1h 30min
Banana Bread
1h 50 min
Cocoa Nib Chocolate Milk (Metric)
10 min
Waffles
25 min
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1h 30min
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing (TM6)
30min