Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Sponge Cakes
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g caster sugar
- 8 medium eggs
- 170 g self-raising flour
- 80 g cocoa powder, unsweetened
- 2 pinches fine sea salt
Cream and Salted Caramel Filling
- 100 g liquid caramel
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- 680 g whipping cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Chocolate Fudge Cake
1h
Pepperoni Pretzel Bites
1h 45min
Chocolate Porter Brownies
45min
Nectarine and Raspberry Ice Cream Sandwiches
19 Std. 15 Min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1h 30min
Peanut Butter and Cookies Cake
1h 15min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3 Std. 50 Min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Peanut Butter Cheesecake
5 godz. 40 min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6u. 20min
Red Velvet Cake
1h 20min