![Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/264375FE-008F-49BE-9E9B-B500C37F94DE/Derivates/24f82e5c-91ce-455d-b13e-b112fbe709e3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel Sauce
-
250
g granulated sugar
of Demerara sugar - 220 g double cream
- 1030 g water
- 30 g unsalted butter, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 1 tsp lemon juice (see tip)
- 15 g vinegar
Cake
- 3 medium eggs
- 80 g caster sugar
- 120 g unsalted butter, soft
- 120 g milk
- 1 tsp vanilla extract
- 200 g plain flour
- 1 tsp baking powder
Topping
- 300 g double cream
- 30 g caster sugar (optioneel)
- 1 tsp vanilla extract (optioneel)
- 150 g fresh raspberries
- 150 g fresh blackberries
- 150 g fresh blueberries
- mint leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 34.7 mg
Alternatieve recepten
Raspberry Cheesecake
3h 25 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
White Chocolate Cheesecake
16 Std.
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Raspberry and Coconut Cake
1 Std. 50 Min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Pistachio Ice Cream
10h 35min
Coconut Pie
1h 35min
Deconstructed Lemon Tarts
30 min
Tropical Fruit Orange Cake
2h 40min
Pink and White Macarons
1 godz. 30 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min