Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 35 g icing sugar
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 1 egg yolk, from medium egg
Filling
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 2 medium eggs
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 45 g golden caster sugar
- 250 g caramel sauce (tinned)
- 75 g white chocolate, small pieces or callets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1758 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 Std. 15 Min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Pepperoni Pretzel Bites
1h 45min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Brownies
50min
Quiche Lorraine
45 Min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1 Std. 40 Min
Star Pizza
1h 45min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3 Std. 50 Min
Unbaked marbled cheesecake
4 Std. 35 Min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20min