Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 35 g icing sugar
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 1 egg yolk, from medium egg
Filling
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 2 medium eggs
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 45 g golden caster sugar
- 250 g caramel sauce (tinned)
- 75 g white chocolate, small pieces or callets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1758 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55min
Blueberry Breakfast Buns
3 Std. 30 Min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 Std. 45 Min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3hod. 15min
Mocha Cake
2h 5min
Cappuccino Cake
2h
Chelsea Buns
1h 30min
Banana Blondies
40 min
Ben's Chocolate Cookies
40 min