Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter
- 350 g water, lukewarm
-
1
Tbsp dried instant yeast
of 30 g fresh yeast, crumbled - 250 g rye flour
- 2 Tbsp caraway seeds
- 3 Tbsp black treacle
Bread
- 30 g unsalted butter, diced
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 115 g wholemeal flour
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g water, lukewarm
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 737 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scandinavian Rye Bread
27h
Australian Oat Damper
55 min
Rustic Bread
2 Std.
Multiseed Bread
2 Std.
German Bread
4h 15 min
Irish Stout and Walnut Bread
2h 50min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Sourdough-style Loaf
122h 45 min.
Tear and Share Snail Bread
2u. 45min
Seedy Wholemeal Bread
1 Std. 35 Min
Walnut Bread
2u. 45min