
Apparaten en Accessoires
Sourdough Rye
Voorbereiding 20min
Totaal 51u. 10min
20 slices
Ingrediënten
Starter
-
water lukewarm350 g
-
dried instant yeast1 Tbsp
-
rye flour250 g
-
caraway seeds2 Tbsp
-
black treacle3 Tbsp
Bread
-
unsalted butter diced30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
wholemeal flour115 g
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
water lukewarm125 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
-
medium egg mixed with 1 Tbsp water1
Voeding per 1 slice
Calorieën
175 kcal /
737 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
3 g
Koolhydraten
31 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
306 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland