![Sourdough Rye Sourdough Rye](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c72b166b-9218-43bd-8386-e6b8e4b7b714/Derivates/639553b4-47df-4c88-b427-80ea73a1097b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter
- 350 g water, lukewarm
-
1
Tbsp dried instant yeast
of 30 g fresh yeast, crumbled - 250 g rye flour
- 2 Tbsp caraway seeds
- 3 Tbsp black treacle
Bread
- 30 g unsalted butter, diced
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 115 g wholemeal flour
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g water, lukewarm
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 737 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Granola
1 Std. 40 Min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Plain Yoghurt
14h
Chewy Pistachio Biscuits
45min
Grain Bread with Cashew Butter
55 Min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Kale Biscotti
1 Std.
Oatcakes
1 Std.
Sourdough-style Loaf
122h 45 min
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Crusty Spelt Bread
2h 20 min
Seville Orange Marmalade
2h 30min