Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh basil leaves
- 120 g sun-dried tomatoes, drained, plus 1 Tbsp their oil
- 300 g water, lukewarm
- 1 tsp dried instant yeast
- 1 pinch sugar
- 225 g strong wholemeal bread flour
- 225 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp red pesto
- olive oil, for greasing
- coarse sea salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 564 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
German Bread
4 Std. 15 Min
Italian Brunch
Geen beoordelingen
Malva Pudding
55min
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min
Mediterranean Bread
5h 20min
Roasted Tomato Tart
2h
Turmeric and Onion Bread
2 Std. 45 Min
Yoghurt Bread
2h
White Finger Rolls
3 Std. 30 Min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45 min
Peshwari Naans
2h