Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh basil leaves
- 120 g sun-dried tomatoes, drained, plus 1 Tbsp their oil
- 300 g water, lukewarm
- 1 tsp dried instant yeast
- 1 pinch sugar
- 225 g strong wholemeal bread flour
- 225 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp red pesto
- olive oil, for greasing
- coarse sea salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 564 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lavender Shortbread
1h
Olive Bread Rolls
2h
Courgette and Carrot Loaf
45min
Garibaldi Biscuits
40min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Rye Bread Rolls
4h
Cottage Loaf
3h 30min
Sonja's Bread
3hod. 10min
Ciabattine
3h 30min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min