Compatibele versies
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Blinis
- 2 medium eggs, separated
- 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 170 g plain yoghurt
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed
Horseradish Cream
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g crème fraîche
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g crayfish tails, cooked
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 148 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 1.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Aubergine and Almond Dip
20min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Courgette and Lemon Sorbet
8h 5min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Mayonnaise
5 min
Multivitamin Vegetable Shots
10 Min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 Std. 20 Min