Apparaten en Accessoires
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Voorbereiding 35min
Totaal 35min
42 pieces
Ingrediënten
Beetroot Blinis
-
medium eggs separated2
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)280 g
-
plain yoghurt170 g
-
buckwheat flour120 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying, plus extra as needed1 Tbsp
Horseradish Cream
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
crème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
creamed horseradish½ Tbsp
Assembly
-
crayfish tails, cooked100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
70 mg
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
148 kJ /
36 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gluten-free Christmas
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Basil Pesto
10 min
Spiced Red Wine Pears
45 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Quinoa Tostadas
30 min
Beetroot Houmous
15 min
Honey and Blood Orange Cake
2 godz.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min