Compatibele versies
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Blinis
- 2 medium eggs, separated
- 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 170 g plain yoghurt
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed
Horseradish Cream
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g crème fraîche
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g crayfish tails, cooked
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 148 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 1.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Vegan Vanilla Frosting
5 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Gluten-Free Focaccia Bread
1 Std.
Classic Zabaglione
15 Min
Gluten-free Mince Pies
1h 30min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35 min