Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 600 g venison, diced (2-3 cm)
- 200 g plain yoghurt
- 3 Tbsp chilli paste, red
- 1 tsp fine sea salt
- 4 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
Curry
- 5 Kashmiri dried chillies
- 1 ½ Tbsp coriander seeds
- ¾ tsp cumin seeds
- 200 g onions, quartered
- 20 g ghee
- 1 cinnamon stick, small
- 5 green cardamom pods
- 3 black cardamom pods
- 2 bay leaves
- 10 garlic cloves
- 250 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Prawn Bhuna
30 menit
Lamb Keema with Peas
1j
Thai Massaman Curry Paste
25 menit
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Madras Curry Powder
5 menit
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Lamb Rogan Josh
1h 45 min
Kofta Curry
1j 10 menit
Chicken Saag
50 Min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min