Compatibele versies
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Chutney
- 400 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 180 g apples, peeled, cored and quartered
- 200 g soft brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 120 g balsamic vinegar
Horseradish Cream
- 60 g crème fraîche
- 50 g mayonnaise
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 12 slider buns
- 6 slices roast beef, halved
- 50 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 793 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Lemon Curd
20 Min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Tomato and Chilli Jam
1h 15min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1h
Raised Game Pie
24 Std.
Lemon Curd
1h
Apple Marinade
Geen beoordelingen
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3 godz. 40 min
Peach Pavlova
5h 30min
Lemon meringue tart
2h 30min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min