Compatibele versies
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Chutney
- 400 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 180 g apples, peeled, cored and quartered
- 200 g soft brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 120 g balsamic vinegar
Horseradish Cream
- 60 g crème fraîche
- 50 g mayonnaise
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 12 slider buns
- 6 slices roast beef, halved
- 50 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 793 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Florentines
1 Std. 10 Min
Chocolate Fondants
40 Min
Lemon Delicious
50 Min
Lemon Curd
1 Std.
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Chilli and Apple Jelly
4 godz. 15 min
Lemon meringue tart
2h 30min
Mango chutney
1 Std. 20 Min
Beetroot and Mint Jelly
1 Std.
Chocolate Meringue Stack
7 Std. 30 Min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min