Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
of fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 625.4 mg
Alternatieve recepten
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 Std. 5 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Caramel Parfait
7 godz.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 Std. 5 Min
Browned Shallots (350 g)
25 Min
Kung Pao Prawns
45 Min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min