Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
of fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 625.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10 min.