Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 chicken breasts, butterflied (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ground black pepper, to taste
- 75 g sliced white bread, lightly toasted, torn in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 100 g unsalted butter, soft
- 700 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 200 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 700 g water
- 200 g frozen peas
- 10 g extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2377 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Natrium
- 580 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Carrot and Swede Mash
20min
Cauliflower Cheese
50min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20 min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Chicken and Leek Pie
1h 20 min
Toad in the Hole
1h
Red Onion Gravy
25min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Dauphinoise Potatoes
50min