Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 450 g chicken stock
- 80 g onions, quartered
- ½ tsp fine sea salt
- 3 black peppercorns
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 bay leaf, fresh or dried
- 600 g chicken breasts, sliced (1 cm)
- 200 g leeks, sliced (1 cm)
- 200 g carrots, sliced (1 cm) then halved
White Sauce
- 30 g unsalted butter
- 30 g plain flour
- 250 g milk
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 50 g white wine
Pastry Lid
- 375 g puff pastry, ready-made
- 1 egg yolk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3090 kJ / 739 kcal
- Eiwitten
- 54.3 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Sausage Rolls
1h 10min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Shepherd's Pie
1h 40min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Toad in the Hole
1h
Beef and Beer Pie
1h 40min
Cottage Pie
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Cauliflower Cheese
50min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Yorkshire Pudding
1h