Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Gruyère cheese, cut in pieces
- 50 g plain flour
- 500 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 700 g
- Calorieën
- 4540 kJ / 1091 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 75 g
- Verzadigd vet
- 46 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1817.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Béchamel Sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Cauliflower Cheese
50min
Custard
15min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min