Apparaten en Accessoires
Cheese Sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
700 g
Ingrediënten
-
Gruyère cheese cut in pieces70 g
-
plain flour50 g
-
milk500 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 700 g
Natrium
1817.4 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
4540 kJ /
1091 kcal
Vetten
75 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
46 g
Koolhydraten
61 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Basics
17 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Toad in the hole
25u. 25min
Yorkshire puddings
3u. 40min
Lemon Posset
2u. 40min
Leek and Potato Soup
40min
Bread Sauce
1u. 25min
Béchamel Sauce
15min
Cauliflower Cheese
50min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1u. 30min
Custard
15min
Raspberry and Apple Crumble
1u. 5min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Yorkshire Pudding
1u.