Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fruit Filling
- 600 g Bramley cooking apples, peeled and cored, cut in pieces (2 cm)
- 300 g fresh raspberries
- 150 g caster sugar
- 80 g crème de cassis
Crumble Topping
- 250 g unsalted butter, cold, cut in pieces
- 350 g plain flour
- 200 g caster sugar
Custard
- 500 g whole milk
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 50 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 pinch fine sea salt
- 20 - 30 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3901.5 kJ / 932.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 139.2 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 65.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Cheese
50 Min
Rhubarb Crumble
55 min
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1 Std. 10 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Rhubarb crumble
45 Min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Classic Flapjack
55 min
Lemon Posset
2h 40min
Scones
30min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.