Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fruit Filling
- 600 g Bramley cooking apples, peeled and cored, cut in pieces (2 cm)
- 300 g fresh raspberries
- 150 g caster sugar
- 80 g crème de cassis
Crumble Topping
- 250 g unsalted butter, cold, cut in pieces
- 350 g plain flour
- 200 g caster sugar
Custard
- 500 g whole milk
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 50 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 pinch fine sea salt
- 20 - 30 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3901.5 kJ / 932.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 139.2 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 65.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Christmas mince pies
1h 40 min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Classic Flapjack
55 Min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 Min
Victoria Sponge
1h 10min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Cauliflower Cheese
50min
Victoria sponge cake
1h 20min
Scones
30min
Yorkshire Pudding
1h