Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 15 g plain flour
- 100 g onions, cut in pieces
- 200 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 500 g waxy potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm)
- 150 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 800 g chicken breasts, skinless, cut in cubes (4 cm)
- 100 g cream, min. 30% fat
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1419 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min