Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 15 g plain flour
- 100 g onions, cut in pieces
- 200 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 500 g waxy potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm)
- 150 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 800 g chicken breasts, skinless, cut in cubes (4 cm)
- 100 g cream, min. 30% fat
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1419 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Noodle Soup
25p
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Creamy mustard chicken stew
40p
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30p
Ham and Leek Pasta Sauce
30p
Chicken and Barley Stew
50 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45p
Chicken Noodle Soup
25p
Beef in Stout
1h 40 min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35p
Tomato and Basil Chicken Stew
35p