Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g sugar
- 1 tsp vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 4 Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - flaked almonds, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1024 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 3 mg
Alternatieve recepten
Tomato Sauce
40min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Tomato sauce
40min
Vegetable stock paste
45min
Apple Sauce
15min
Asparagus Risotto
45min
Apple sauce
20 min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Basil Pesto
10 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Cheese Straws
30min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min