Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g sugar
- 1 tsp vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 4 Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - flaked almonds, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1024 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 3 mg
Alternatieve recepten
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Cucumber Gin Granita
45 Min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Quiche Lorraine
45 Min
Soubise Sauce
30 Min
Furikake Seasoning
1h 5min
Marinated Peppers
55min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18u. 25min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Mincemeat and Almond Tart
2 Std. 15 Min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min