Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g plums, halved, pitted
- 1 Tbsp ground cinnamon
- 50 g ruby port
- 12 sugar cubes
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder -
vanilla ice cream, for serving
of chantilly cream, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1112 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 70 mg
Alternatieve recepten
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2sa 30 dk
Sloe Gin
2160h 20 min
Mushroom Pâté
1h 30min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16hod.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 godz. 10 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 Std. 20 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min