Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g plums, halved, pitted
- 1 Tbsp ground cinnamon
- 50 g ruby port
- 12 sugar cubes
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder -
vanilla ice cream, for serving
of chantilly cream, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1112 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 70 mg
Alternatieve recepten
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16h
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3h
Mini Choux with Strawberries
2h 10 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min