Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g plums, halved, pitted
- 1 Tbsp ground cinnamon
- 50 g ruby port
- 12 sugar cubes
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder -
vanilla ice cream, for serving
of chantilly cream, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1112 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 70 mg
Alternatieve recepten
Mushroom Pâté
1h 30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Rosé and Raspberry Jelly
12h 30min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2u. 45min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24h
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 dk