Compatibele versies
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Crème Fraîche
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 5 g fresh dill, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Rosti
- 10 g fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 220 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 120 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 3 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp olive oil
- 200 g smoked salmon
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1549 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1394 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 godz. 20 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Best Basic Houmous
5 Min