Compatibele versies
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Crème Fraîche
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 5 g fresh dill, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Rosti
- 10 g fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 220 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 120 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 3 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp olive oil
- 200 g smoked salmon
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1549 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1394 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Indochine Chicken Salad
1h 20min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Sumac and Tahini Houmous
10 Min