Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g parsnips, peeled, halved lengthways or quartered if large
- 6 garlic cloves, unpeeled
- 1 Tbsp sunflower oil
- 5 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh sage leaves
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 75 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g vegan soft cheese
- 80 g coconut yoghurt, vegan
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp lemon juice, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 677 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 126 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1h 40min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 menit
Curried Squash Galette
1h 20min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min