Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g parsnips, peeled, halved lengthways or quartered if large
- 6 garlic cloves, unpeeled
- 1 Tbsp sunflower oil
- 5 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh sage leaves
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 75 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g vegan soft cheese
- 80 g coconut yoghurt, vegan
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp lemon juice, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 677 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 126 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey Parmesan Parsnips
50min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Creamy White Beans and Leeks
20min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 Std. 20 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min