Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g walnut halves
- 30 g cashew nuts
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 100 g red lentils, rinsed
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g onions, quartered
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 50 g sunflower seeds
- ½ tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- 1 Tbsp linseeds, ground, mixed with 3 Tbsp water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 15 g Worcestershire sauce
- mixed salad leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1477 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Veggie Wellington
2 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min