![Lentil, Mushroom and Nut Patties Lentil, Mushroom and Nut Patties](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3d7aaefb-c4d9-44fc-834f-7e8ee35a3946/Derivates/1fe9c4ef-8ef4-4c9d-824e-5ecd0f67d848.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g walnut halves
- 30 g cashew nuts
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 100 g red lentils, rinsed
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g onions, quartered
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 50 g sunflower seeds
- ½ tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- 1 Tbsp linseeds, ground, mixed with 3 Tbsp water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 15 g Worcestershire sauce
- mixed salad leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1477 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Chickpea Pancakes
20 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min