Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g crunchy peanut butter
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g water
- 15 g light soy sauce
- 3 limes, freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 garlic clove
- 500 g firm tofu, patted dry, cut in pieces (4 cm)
- 100 g red onions, cut in wedges
- 150 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 100 g cherry tomatoes
- 120 g button mushrooms, halved if large
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1924.7 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 170.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min