Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g crunchy peanut butter
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g water
- 15 g light soy sauce
- 3 limes, freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 garlic clove
- 500 g firm tofu, patted dry, cut in pieces (4 cm)
- 100 g red onions, cut in wedges
- 150 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 100 g cherry tomatoes
- 120 g button mushrooms, halved if large
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1924.7 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 170.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2u. 5min
Smoky Paprika Rub
5min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min