Compatibele versies
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried lentils, any type (see tip)
- 700 g water, plus extra for cooking pasta
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 140 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 25 - 30 g shallot, halved, to taste
-
40
g toasted sesame oil, plus extra for sizzling
of 40 g olive oil - ½ tsp salt, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp fresh oregano leaves, plus 1 pinch for garnishing
- 320 g dried wholewheat spaghetti
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in pieces (1-2 cm)
- 1 pinch sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2565 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 387 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 dk
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 dk
Satay Tofu Kebabs
1sa 5 dk
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 dk
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min