Compatibele versies
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried lentils, any type (see tip)
- 700 g water, plus extra for cooking pasta
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 140 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 25 - 30 g shallot, halved, to taste
-
40
g toasted sesame oil, plus extra for sizzling
of 40 g olive oil - ½ tsp salt, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp fresh oregano leaves, plus 1 pinch for garnishing
- 320 g dried wholewheat spaghetti
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in pieces (1-2 cm)
- 1 pinch sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2565 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 387 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min