
Apparaten en Accessoires
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
dried lentils any type (see tip)150 g
-
water plus extra for cooking pasta700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)140 g
-
shallot halved, to taste25 - 30 g
-
toasted sesame oil plus extra for sizzling40 g
-
salt plus extra for cooking pasta½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh oregano leaves plus 1 pinch for garnishing½ tsp
-
dried wholewheat spaghetti320 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
sesame seeds for garnishing1 pinch
Voeding per 1 portion
Calorieën
613 kcal /
2565 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
13 g
Koolhydraten
104 g
Vezels
12 g
Verzadigd vet
2 g
Natrium
387 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Go Green, Feel Good
71 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland