
Apparaten en Accessoires
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
shallot halved80 g
-
olive oil20 g
-
water250 g
-
vegetable stock paste homemade1 Tbsp
-
blue cheese (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces150 g
-
plain flour30 g
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
waxy potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
parsnips peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
sweet potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
walnut halves50 g
-
honey2 Tbsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
790 kcal /
3305.3 kJ
Eiwitten
17.8 g
Vetten
42.3 g
Koolhydraten
90.5 g
Vezels
14.3 g
Verzadigd vet
19.8 g
Natrium
0.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Home Comforts
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland