Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 80 g shallot, halved
- 20 g olive oil
- 250 g water
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g blue cheese, (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces
- 30 g plain flour
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 80 g double cream
- 1 tsp ground white pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- 400 g waxy potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g parsnips, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g sweet potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 50 g walnut halves
- 2 Tbsp honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 90.5 g
- Vetten
- 42.3 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Polenta with Ratatouille
1小时 20 分钟
Asparagus Risotto
45 Min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1h 10min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.